Посещението на Лука Барики в София се отлага за 21-22 януари

Легендата в стандартните танци Лука Барики ще проведе своите семинари и индивидуално обучение в Танцово студио Tancuvai.com на 21-22 януари 2012г., което е една седмица по-късно от предварително обявеното. Екипът на Tancuvai.com се извинява за промяната на датата, наложена поради възникнал ангажимент на Лука Барики на италианския шампионат за професионалисти на 14-15 януари. Всички, които са предплатили участието си в семинарите, а са възпрепятствани да присъстват поради промяната в датите, ще получат заплатената сума обратно.

Семинарът за напреднали двойки и техните треньори, който е с продължителност 4 учебни часа, ще се проведе на 21-ви януари (събота) от 12:00 часа. Семинарът за детски и начинаещи двойки ,с продължителност 2 учебни часа, ще се проведе на 22-ри януари (неделя) от 10:00 часа. Темата е „Изкуството на танца”, мястото на провеждане - Танцово студио Tancuvai.com, което се намира на адрес: София. кв. Люлин 10, ул. Майски ден 26. Моля, обърнете внимание, че за влизане в залата са необходими чисти танцови обувки с обезопасени токове.

За повече информация тел: 0895 481 402 Лука ще бъде придружен от Анализа ди Филипо, финалистка на световни първенства за Аматьори със своя брат Стефано ди Филипо,а понастоящем професионален треньор по латиноамерикански танци. Тя ще бъде на разположение за индивидуални уроци на цена от 85 евро за урок от 45 минути. Молим всички желаещи да се свържат с нас на горепосочения телефон.